Rendezvényi transzfer

A szolgáltatás másik fő tevékenysége a rendezvényekre, illetve a rendezvényről történő, vagy a rendezvény ideje alatt történő személyszállítás. A repülőtéri transzfer szolgáltatásban írt feltételek ugyanúgy érvényesek ezen szolgáltatások során is a gépjármű vonatkozásában. Mivel az ilyen jellegű utazások során az utasok általában nagyobb poggyász nélkül utaznak, ezért ebben az esetben is van lehetőség akár 6 fő utas szállítására.

A rendezvények közé sorolható egy adott időintervallumot lefedő rendezvény is ( pl. egy esküvőt követő lakodalom, osztálytalálkozó, céges rendezvények, meetingek, stb. ), mely során a megrendelővel illetve/vagy rendezvényszervezővel kötött külön megállapodás/szerződés alapján a rendezvényen résztvevő személyeknek – az általuk meghatározott helyszínekre, címekre – történő szállítása történik meg. A rendezvények esetében sofőrszolgálat megrendelésére is van lehetőség.

Az ilyen jellegű, adott időintervallumot lefedő rendezvényeken történő személyszállítás miatt kérjük keresse akár a saját rendezvény szervezőjét, akár a vállalkozás partner rendezvényszervezőjét, vagy közvetlenül  a TranszFair-t akár telefonon, akár e-mail-ben a további tájékoztatás, egyeztetés, személyes megbeszélés végett.

Az elmúlt időszakban a TranszFair több rendezvényen ( főként lakodalmakban ) végzett személyszállítást, és mind a partnereink, mind pedig az utasok/megrendelők részéről kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, melyek alapján hisszük, hogy valóban egy hasznos, segítő, és kényelmi szolgáltatást nyújtottunk a személyszállítások során.